VULCANUS® – GRILL PRO 730 CAMP

Kategorija:

Opis

Telo žara je izdelano iz patiniranega jekla COR-TEN, ki ima izjemno dolgo življenjsko dobo. Opremljen je tudi s keramičnim vložkom z dobrim zadrževanjem toplote za izboljšanje kroženja vročega zraka, toplotno stabilnost in zmanjšanje porabo lesa.

Kvadratna oblika žar plošče v primerjavi z okroglim žarom ponuja do ⅓ večjo površino žara. Žar plošča je razdeljena na dve toplotni coni, kar pomeni, da lahko pečete na žaru in hkrati segrevate npr. sir in zelenjavo.

Želite svoje družinsko kurišče za druženje in sprostitev v naravi, potem je Grill Pro Camp idealen za vas. Ker je zelo nizek, ga lahko vzamete npr. v park, kamp ali gozd, se posedete okoli njega in uživate v pečenju na njem.

  • Žar plošča debeline 12 mm s certifikatom EU skladnosti glede stika z živili
  • centralna žar plošča za peko na neposrednem ognju, nastavljiva v dveh položajih, nastavek za posodo (dodatki na voljo posebej – VULCANUS® Multigrid Pro730)
  • sistem za odvajanje masti za zdravo peko na žaru brez rakotvornih snovi
  • preprost sistem za praznjenje pepela na dnu žara

Kateri les lahko uporabimo v žaru VULCANUS®?

Uporabite lahko praktično katerokoli vrsto trdega lesa, pod pogojem, da vsebuje manj kot 20% vlage. Les naj bo zato dovolj izsušen. Svež les pri zgorevanju sprošča dim in katran, s čimer je žar bolj zakajen in prav tako zmanjšuje njegovo toplotno učinkovitost. Priporočamo uporabo tehnično sušenega lesa (les iz sušilnice), razrezanega na dolžino 33 cm, ki jih lahko kupite v kateri koli tehnični ali vrtni trgovini. Uporablja se lahko tudi oglje.

 

VULCANUS® Grill Pro730 Camp

Velikost: 730 X 480 X 730mm
Velikost žara: 730 x 730 mm
Teža: 116 kg
Garancija: 5 let

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “VULCANUS® – GRILL PRO 730 CAMP”